Ένα παιδί δεμένο σαν σκυλί!

       Σε αγγλική εφημερίδα διάβασα ότι στην Κουάλα Λουμπούρ της Μαλαισίας μια μάνα έδεσε την 8χρονη κόρη της σε ένα στύλο σαν σκυλί επειδή είχε κάνει σκασιαρχείο από το σχολείο!
        Δεν με εντυπωσιάζει η είδηση.
        Σε μία άκρη της αχανούς Ασίας, σαν τη Μαλαισία, όπου πολλοί εξαθλιωμένοι γονείς “κρεμάνε” τα παιδιά τους στο τσιγκέλι σαν κρέας προς πώληση το να βρεθεί ένα κοριτσάκι δεμένο με αλυσίδα από το πόδι του στον στύλο του δρόμου είναι “πταίσμα” για τη μάνα που το έκανε.
        Στο κάτω-κάτω η Μαλαισιανή μάνα δεν τιμώρησε με αυτό τον ακραίο, εξευτελιστικό τρόπο την ανήλικη κόρη της γιατί αρνήθηκε να ικανοποιήσει τις σιχαμερές ορέξεις κάποιου Ευρωπαίου παιδεραστή από τα “κοπάδια” των ανωμάλων που κάνουν σεξουαλικό τουρισμό σ΄αυτή την περιοχή του κόσμου. Την τιμώρησε διότι το έσκασε από το σχολείο.
        Εκείνο που με εντυπωσιάζει είναι ότι η κοινωνία της Κουάλα Λουμπούρ αντέδρασε. Περαστικοί από το σημείο όπου ήταν δεμένο το κορίτσι ειδοποίησαν την Αστυνομία.Οι αστυνομικοί απελευθέρωσαν τη μικρή, την πήραν μαζί τους στο αστυνομικό τμήμα και κάλεσαν τη μητέρα της. Η μάνα τούς διαβεβαίωσε ότι ήταν η πρώτη φορά που τιμωρούσε την κόρη της με αυτό τον τρόπο. Οι αστυνομικοί την άφησαν ελεύθερη προειδοποιώντας την ότι αν το επαναλάβει στο μέλλον θα έχει κακά ξεμπερδέματα με τον ποινικό νόμο.
        Υ.Γ. Στους αναγνώστες αυτής της ιστοσελίδας που έχουν περάσει (όπως εγώ…) τον μισό αιώνα ζωής θυμίζω κάποιες δικές μας μάνες, που την εποχή της παιδικής μας ηλικίας τιμωρούσαν με τον ίδιο τρόπο τα άτακτα παιδιά τους ανενόχλητες τόσο από τον οικογενειακό όσο και από τον κοινωνικό τους περίγυρο και φυσικά με την…άδεια της Αστυνομίας!