Η νέα επιδρομή των Γαλατών

Πρώτη φορά στην 38χρονη δημοσιογραφική σταδιοδρομία μου τα δάχτυλά μου παραλύουν πάνω στα πλήκτρα του υπολογιστή.

Πώς να σχολιάσω  την απόφαση του Τοπικού Δικαστηρίου της Χάγης, η οποία άναψε το πράσινο φως για την επίσημη αναγνώριση του κόμματος των παιδόφιλων από την κυβέρνηση της Ολλανδίας;
Αυτή η δικαστική απόφαση, που υποκριτικά βασίσθηκε στην «ελευθερία της έκφρασης, του εκλέγειν και του εκλέγεσθαι» και η συνεπακόλουθη κυβερνητική απόφαση θυμίζουν την επιδρομή που έκαναν οι Γαλάτες το 279 π.Χ.  στην Ευρυτανία και στους Δελφούς, όπου κατέσφαξαν τα νήπια, ήπιαν το αίμα τους και έφαγαν τις σάρκες τους!
Μια παρόμοια βαρβαρική επιδρομή επιχειρείται στις μέρες μας στην Ευρώπη ολόκληρη με την επίσημη αναγνώριση του νεοιδρυθέντος κόμματος των Ολλανδών παιδόφιλων, του οποίου οι βασικοί στόχοι είναι:
*Η νομιμοποίηση της σεξουαλικής επαφής μεταξύ ενηλίκων και ανηλίκων από 12 ετών.
*Η νομιμοποίηση της κατοχής παιδικού πορνογραφικού υλικού για προσωπική χρήση.
Το παρήγορο είναι ότι η Γηραιά Ήπειρος ανατριχιασμένη ξεσηκώνεται για να φράξει τον δρόμο στους «Γαλάτες» του 21ου αιώνα μ.Χ., που οσφραίνονται την παιδική σάρκα στη διπλανή τους πόρτα και τροχίζουν τα δόντια τους…
Στην Ευρωπαική Ένωση έχουν κατατεθεί  δεκάδες υπομνήματα με τις υπογραφές εκατοντάδων χιλιάδων Ευρωπαίων πολιτών, που απαιτούν τη δυναμική παρέμβαση της Ε.Ε. για την άρση της αναγνώρισης του κόμματος των Ολλανδών ανώμαλων.
                                                                                     18 Ιουνίου 2012