Κίνδυνος νέου Τσερνομπίλ

        Με ένα νέο Τσερνομπίλ απειλείται η Ευρώπη.
        Αυτή τη φορά ο κίνδυνος της πυρηνικής έκρηξης παραμονεύει στο Βέλγιο, όπου επαναλειτούργησαν δύο παμπάλαια, σαραβαλιασμένα πυρηνικά εργοστάσια!
        Οι πυρηνικοί επιστήμονες της Γηραιάς Ηπείρου είναι κατατρομοκρατημένοι με αυτή την εξέλιξη, καθώς γνωρίζουν ότι ο πυρηνικός αντιδραστήρας του ενός εργοστασίου παρουσιάζει…16 χιλιάδες ρωγμές, ενώ ο πυρηνικός αντιδραστήρας του δεύτερου εργοστασίου είχε εκραγεί το 2015!!
        Μετά από τον ξεσηκωμό της κοινής γνώμης στην κεντρική Ευρώπη ο ΟΗΕ αποφάσισε να στείλει επιθεωρητές για να ελέγξουν τα δύο βελγικά πυρηνικά εργοστάσια γεγονός το οποίο οι πυρηνικοί επιστήμονες χαρακτηρίζουν “δώρο άδωρο”, αφού μέχρι να ολοκληρωθεί ο έλεγχος δεν αποκλείεται να συμβεί το μοιραίο…
        Οι επιστήμονες υποστηρίζουν ότι ο ΟΗΕ πρέπει πρώτα να κλείσει τα δύο εργοστάσια και μετά να διενεργηθεί ο έλεγχος.
        Πυρηνικά σαράβαλα στην Ευρώπη υπάρχουν συνολικά 25, τα οποία έχουν ξεπεράσει τα 35 χρόνια λειτουργίας!
        Από το 2000 μέχρι το 2006 οι βλάβες και τα ατυχήματα στα εργοστάσια αυτά είχαν αυξηθεί κατά…50%! Και ενώ μέχρι τις μέρες μας το ποσοστό αυτών των περιστατικών έχει ξεπεράσει το 50%, τα εργοστάσια-πυρηνικές ωρολογιακές βόμβες εξακολουθούν να λειτουργούν!!
        Στο Βέλγιο ο πυρηνικός κίνδυνος χτυπάει από καιρό την πένθιμη καμπάνα, καθώς οι πυρηνικοί αντιδραστήρες της χώρας έχουν σπάσει ρεκόρ απρόβλεπτων βλαβών, διαρροών, ρωγμών και εκρήξεων!!
        Μην κάνετε το σταυρό σας. Δεν ωφελούν τα σταυροκοπήματα.
        Ξεσηκωθείτε κι εσείς διότι από το Βέλγιο ως την Ελλάδα τα χιλιόμετρα είναι μόλις 2.000…