Κι αυτές…χτενίζονται!

        Ο κόσμος καίγεται και οι κυρίες Παπανδρέου…χτενίζονται!
        Μιλάω για τη γηραιά Αμερικανίδα, που δεν καταδέχτηκε να μάθει την ελληνική γλώσσα, που γιορτάζει κάθε χρόνο τα γενέθλιά της ντυμένη με καουμπόϊκη στολή και βγήκε εν μέσω οικονομικής, κοινωνικής και ανθρωπιστικής κρίσης, που αγγίζουν τα όρια της Δευτέρας Παρουσίας να τα “κονομήσει” βρίζοντας την τελευταία σύζυγο του Ανδρέα σε βιβλίο που εξέδωσε, αλλά και προσβάλλοντας τη μνήμη του πατέρα των παιδιών της…ενώπιον των παιδιων της!!
        Έπεται το βιβλίο της άλλης κυρίας Παπανδρέου, της τελευταίας, με το οποίο απαντάει στη Μάργκαρετ ρίχνοντάς της το ανάθεμα του Ανδρέα!
        Που τον βρήκε η πρώην αεροσυνοδός τον μακαρίτη τόσα χρόνια πεθαμένο και προμηθεύτηκε από τον ίδιο τους “λίθους” του αναθέματος;
        Μάλλον άλλες “πετρούλες” έχει καταχωνιάσει στο αρχείο της και τις βγάζει κατά καιρούς στη φόρα αποβλέποντας και εκείνη στο οικονομικό όφελος.
        Για τους εκδοτικούς οίκους που πατρονάρουν τα άρλεκιν των δύο γυναικών (και όχι μόνον αυτών) είναι περιττό να γράψω έστω και ένα “και” ,διότι έμποροι είναι οι ιδιοκτήτες τους και το εμπορικό κέρδος επιδιώκουν, όπως ακριβώς το επιδιώκουν οι μπακάληδες, οι μανάβηδες, οι κρεοπώλες κλπ.
        Την ΑΠΑΝΤΗΣΗ σ΄αυτό το “πνευματικό” λιανεμπόριο μόνον ο κόσμος μπορεί να τη δώσει με την αδιαφορία του.
        Μόνον ο κόσμος…