ΘΕΑΤΡΙΚΑ ΕΡΓΑ

«Να ζήσετε ευτυχισμένοι»

Θεατρικό έργο σε τρεις πράξεις.

Κοινωνικό έργο με πρωταγωνιστές σύγχρονους, καθημερινούς ανθρώπους. Η δράση προχωρεί, το ενδιαφέρον του θεατή εντείνεται και η απορία του όλο και δυναμώνει: «Τι συμβαίνει με αυτούς τους ανθρώπους»; Όταν αποκαλυφθεί αυτό που συμβαίνει, ελάχιστη θα είναι η βεβαιότητα του κοινού ότι οι ήρωες του έργου μπορούν με τον χαρακτήρα που έχουν να αλλάξουν το παραμικρό στη ζωή τους. Ώσπου έρχεται το τέλος και μαζί του η έκπληξη για να κλείσει την αυλαία. Η έκπληξη που ποτέ δεν ξέρεις πως και από πού θα έρθει. Αλλιώς δεν είναι έκπληξη.

«Ψιτ,κύριος»!

Θεατρικό έργο σε δύο πράξεις.

Θεατροποιημένο ομότιτλο διήγημα της συγγραφέως από τη συλλογή διηγημάτων της «Θα σου βάλω πιπέρι στη γλώσσα». Έργο κοινωνικό-πολιτικό. Ένα παιδί, Ελληνόπουλο, έρχεται από το χτες και δίνει ένα συγκλονιστικό μάθημα πολιτικής συμπεριφοράς στους ενήλικες «ωχ αδερφιστές», στους «πολίτες» του καναπέ και στους «ιδιώτες» για να θυμηθούμε και τους αυστηρούς με τα κοινά αρχαίους προγόνους μας.

«Κάνε το καθήκον σου»

Θεατρικό έργο σε τρείς πράξεις.

Αυταρχική οικογένεια. Ιδανικό φυτώριο του φασισμού από όπου βγαίνουν στην κοινωνία άνθρωποι ευνουχισμένοι, άνθρωποι κατεστραμμένοι, άνθρωποι δυστυχισμένοι.

Στο έργο πρωταγωνιστούν δύο γυναίκες: Μια μάνα θύτης και μια κόρη θύμα θυσιασμένη στο βωμό του «καθήκοντος». Ως τη στιγμή της επανάστασής της που θα είναι και η τελευταία στιγμή της ζωής της.